Anneke Troost van Stijl*Fotografie. Winnares van de Ondernemer van het jaar verkiezing 2017 van OndernemerinWijk.nl

website
facebook
instagram

Anneke Troost
Veldoven 24
3961 EV Wijk bij Duurstede
06 – 2070 4958
info@stijlfotografie.nl

Stijl* Fotografie

(148 klantbeoordelingen)

Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto’s.
Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt ‘te’ strak. Wil jij foto’s die laten zien wie je echt bent? Bel me!

148 beoordelingen voor Stijl* Fotografie

 1. Maaike van den Berg

  Van te voren weet je natuurlijk niet zo goed wat je moet verwachten bij zo’n family shoot, want hoe krijg je 11 mensen, waaronder 5 kleine kinderen in het gareel en een beetje leuk op de foto?! Nou, dat is Anneke meer dan goed gelukt! Hoe snel je op je gemak bent en bijna niet meer door hebt dat je op de foto gezet wordt is heel knap. De kinderen worden er op een speelse manier bij betrokken, waardoor iedereen ontspannen en vrolijk is, en dat zie je terug op de foto’s. Het is een mooi aandenken voor nu en voor later! Dankjewel Anneke

 2. Petra Eissens

  ” Een zonnige winterdag in december op het Leersumse veld…

  Samen met Anneke, Beloved fotograaf, en Bart.
  De intieme, grappige, ontroerende vragen openden ons hart. We vergaten de aanwezigheid van Anneke en gingen op in elkaars gefluister, diepste gevoelens.. Oprecht bulderend van het lachen omdat we gek voor elkaar dansten in de sneeuw, tranen van geluk en het voorbije verdriet..
  Het was een zeer bijzondere ervaring om dit met elkaar te delen. Het heeft intense emoties vastgelegd voor altijd..heel waardevol! Dank je wel liefste An”

 3. Heleen Verkerk

  Vandaag fantastische ‘beloved photography’ fotoshoot gehad met Anneke Troost. Wat bijzonder om op deze manier fotos te laten maken. En zo ontzettend anders dan een ‘gewone’ fotograaf. Niks poseren, maar ‘in the flow’ je ware ik te laten zien. Precies zoals je bent. Anneke kijkt met haar ‘beloved photography’ specialisme, wanneer je ontspannen en echt bent. Dit gaat gemakkelijk en als vanzelf. Prachtig!

 4. Claudia

  Anneke maakt geweldige foto’s. Ze krijgt zelfs de meest bewegelijke kids mooi en natuurlijk op de foto. Wij zijn erg blij met het mooie eindresultaat van de schoolfoto’s.

 5. Annie van Mourik

  Voor mijn verjaardag een fotoshoot gekregen en mijn Dochter had contact gehad met Anneke maar door Corona paar keer uitgesteld maar afgelopen zondag was het zo ver in ons mooie Buren afgesproken en gelijk toen we elkaar zagen was er de klik nu zijn wij niet zo gek op foto’s van onszelf dus we vonden het spannend maar wat hebben we al leuke eerste kiekjes gezien ze zijn geweldig zo relax en spontaan.
  Dus Anneke bedankt voor deze mooie ochtend en foto’s die we op de app kregen kan niet wachten en ben zo benieuwd hoe de rest is geworden.
  Nogmaals bedankt de Van Mourikjes

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *