Anneke Troost van Stijl*Fotografie. Winnares van de Ondernemer van het jaar verkiezing 2017 van OndernemerinWijk.nl

website
facebook
instagram

Anneke Troost
Veldoven 24
3961 EV Wijk bij Duurstede
06 – 2070 4958
info@stijlfotografie.nl

Stijl* Fotografie

(148 klantbeoordelingen)

Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto’s.
Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt ‘te’ strak. Wil jij foto’s die laten zien wie je echt bent? Bel me!

148 beoordelingen voor Stijl* Fotografie

 1. Piet en Loes van den Berg

  Hoi Anneke wat hebben we genoten op 22 mei jl met onze kleindochters zoon en schoondochter van de fotoshoot en wat een geweldige mooie foto,s zijn het geworden.
  Niet gemaakt of stijf maar echt zoals we zijn.
  Dat is het mooie van een beloved shoot terwijl wij jouw vragen beantwoorden maak jij foto,s op een ongedwongen manier. Toppie wij zien nu al uit naar 7 oktober as,
  Liefs

  Piet en Loes

 2. Andrea

  Voor mijn zusje wilde ik een fotoshoot doen als onderdeel van haar vrijgezellenfeest. Best spannend met allemaal verschillende vrouwen. Maar Anneke heeft het voor elkaar gekregen dat het een gezellig uitje was met een paar heel mooie momenten. En het zijn leuke en waardevolle foto’s geworden.

 3. Wim en Elly

  Wauw, dat werd een mooie reportage. Na 7 jaar werd het de hoogste tijd voor een echte volwassen fotoreportage van onze b&b, de omgeving en de gastheer en gastvrouw. Onze website moet ook hoognodig gemoderniseerd worden. Dus: op zoek naar een fotograaf. Eerder hadden Anneke en ik al kennis gemaakt, dat voelde goed.Een afspraak was zo gemaakt. Juist op die stralende ochtend. Met wat fake gasten erbij werd het zomaar een feestje. Wij zijn enorm blij met deze serie vol vrolijkheid. Nu even wachten op de nieuwe website en dan horen we vanzelf de reacties van al die leuke gasten uit binnen- en buitenland.

 4. Robert-Jan en Tahnee

  Wat was het spannend!
  we waren zo benieuwd naar Beloved fotografie…
  Wij hebben ons nog nooit zo ontspannen gevoeld tijden het maken van een fotoshoot..geen stijve gezichten of echt poseren…
  Nee, wij waren echt onszelf!
  Zeker na het zien van een aantal foto,s “”dit zijn wij””…
  Het was zeker in het begin moeilijk om erin te komen, maar het ging vrijsnel vanzelf.
  Het was voor ons even zonder kinderen ook echt tot elkaar komen en elkaar nu eens aankijken en vertellen waarom, hoe en wanneer je nou eigenlijk zo gek op elkaar bent..en daar komen de meest gekke en leuke antwoorden uit, maar wel gemeend en recht uit het hart…
  Je vergeet even alles om je heen en dus ook Anneke die daar super mooie beelden van maakt!

  Anneke het was een hele leuke ervaring! Bedankt
  Op naar onze mooie grote dag 7-10-17

  Liefs,
  Robert-Jan & Tahnee

 5. Angelique

  Wij wilden foto’s van de kleinkinderen laten maken als cadeau voor het 50 jarig huwelijksfeest van opa en oma. Anneke kwam met het voorstel om de kleinkinderen dan apart maar ook met opa en oma te fotograferen. We zijn blij dat we daarvoor hebben gekozen. In alle rust en met aandacht voor iedereen heeft ze hele mooie en spontane plaatjes kunnen maken. Bedankt, Anneke!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.