Anneke Troost van Stijl*Fotografie. Winnares van de Ondernemer van het jaar verkiezing 2017 van OndernemerinWijk.nl

website
facebook
instagram

Anneke Troost
Veldoven 24
3961 EV Wijk bij Duurstede
06 – 2070 4958
info@stijlfotografie.nl

Stijl* Fotografie

(148 klantbeoordelingen)

Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto’s.
Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt ‘te’ strak. Wil jij foto’s die laten zien wie je echt bent? Bel me!

148 beoordelingen voor Stijl* Fotografie

 1. Fam. Verboom

  Een fotoshoot bij Anneke gaat op een gezellige, ongedwongen manier.. We zijn erg blij met het resultaat! Prachtige foto’s.. ook veel mooie plaatjes van de kinderen!

 2. Carola

  De kracht van Anneke is dat zij mooie verbinding met je maakt. Ze is heel geïnteresseerd in je verhaal. Luistert oprecht en stelt daarbij hele mooie vragen. Dat zorgt er voor dat je je ontspannen voelt en als vanzelf poseert. Je ziet Anneke, niet de camera. En dat levert hele mooie authentieke foto’s op! Ik ben ontzettend blij met mijn foto’s.

 3. Sebastiaan van schijndel Car & Boat Care

  Werk al jaren met Anneke troost en naar alle tevredenheid! Ze heeft al verschillende opdrachten uitgevoerd voor mij zowel zakelijk als privé ! Haar persoonlijke handelswijze spreekt mij in het byzonder aan en beveel haar zeker aan!! Tot de volgende opdracht

 4. Kim

  We komen regelmatig terug bij Anneke voor een fotoshoot met de familie of het gezin. Ze heeft het vermogen om je totaal op je gemak te laten voelen en niets te forceren. En dat is zeker met 2 kleuters heel erg fijn! Anneke neemt de tijd en komt met creatieve ideeën. Unieke foto’s met ontspannen blikken als resultaat. We zijn er superblij mee, dankjewel weer!

 5. Belinda van der lee

  ” Ik las over Anneke Troost in de lokale glossy en ik dacht leuk local For local in Corona tijd. Ik heb haar gecontact en een Newborn shoot gereserveerd. Vorige week deze shoot thuis gedaan met onze lieve dochter Noah Jade toen ze een aantal dagen thuis was.
  De shoot was heel ontspannen en persoonlijk. Het resultaat is prachtig, dank voor dit kado voor het leven!

  Liefs, Rick & Belinda van der Lee”

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *