Anneke Troost van Stijl*Fotografie. Winnares van de Ondernemer van het jaar verkiezing 2017 van OndernemerinWijk.nl

website
facebook
instagram

Anneke Troost
Veldoven 24
3961 EV Wijk bij Duurstede
06 – 2070 4958
info@stijlfotografie.nl

Stijl* Fotografie

(148 klantbeoordelingen)

Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto’s.
Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt ‘te’ strak. Wil jij foto’s die laten zien wie je echt bent? Bel me!

148 beoordelingen voor Stijl* Fotografie

 1. Barbara Schouwstra

  ” Wat een bijzondere belevenis en wat een prachtig resultaat. Een mooier cadeau kan je niet geven op een 50 jarig huwelijks-jubileum van je ouders. Steeds opnieuw kijken we naar de foto’s die dankzij Anneke haar inzet en professionaliteit tot stand gekomen zijn.
  Een waardevolle en blijvend aandenken !!!!”

 2. Yvonne

  Erg leuke ervaring gehad met Anneke Troost Stijl* Fotografie. Hele leuke ontspannen shoot! En het resultaat: prachtige foto’s! Dank je wel!

 3. José

  Wat hebben wij een leuke fotoshoot gehad in Amerongen. Het is niet zo makkelijk om de kleine Joris van 2 jaar ‘rustig’ te fotograferen maar zelfs hem heb je op zijn gemak weten te krijgen en samen met Pim hele mooie natuurlijke broertjesfoto’s en foto’s van ons hele gezin gemaakt. Een super leuk en waardevol aandenken. Hartstikke bedankt hiervoor.

 4. Heleen Verkerk

  ” Alweer ruim een jaar geleden heb jij een weekend lang meerdere “”samenloop voor hoop”” eregasten verblijd met een fotoshoot.
  Wat een geweldige ervaring, blijvende herinnering en mooie foto’s leverde dat op van een onvergetelijk weekend.
  Dagelijks genieten we van de mooie foto’s die staan te pronken in ons huis.
  Geweldig om zoiets met jou en mijn gezin te mogen doen en nu te kunnen winnen.”

 5. Nathalie Vink-Merrelaar

  Op 2 juni 2017 vierden wij de dag van de liefde. Deze dag spraken we niet alleen de liefde naar elkaar uit maar naar iedereen die wat voor ons betekent. We zijn enorm blij met onze keuze om onze bruiloft vast te laten leggen door Anneke. De emotie spat van de foto’s af, geweldig. Dank Anneke voor de wijze waarop je dit hebt gedaan, met respect, humor en vakmanschap. Een aanrader!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.