website
facebook

Doornseweg 26a
3947 ME Langbroek
0343 – 563 058
info@langbroekertje.nl

open:
Maandag t/m Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 16:00
gesloten:
Zondag

‘t Langbroekertje

Wol en stoffenwinkel ’t Langbroekertje Utrecht

Wol en stoffen winkel ’t Langbroekertje heeft als hoofdvestiging Langbroek. ’t Langbroekertje is een trekpleister voor creatieve liefhebbers van handwerken, breien, haken en naaien. Inwoners van Urecht, Wijk bij duurstede, Houten,Nieuwegein, en zelfs de Meern zijn hier wekelijks te vinden om de laatste wol en stoffen trends te zien, of het bolletje wol wat nergens meer leverbaar is in online wolwinkels te vinden in de enorme voorraad van het Langbroekertje.

Online bestellen van wol en stoffen voor als u even geen tijd heeft om de winkel van het Langbroekertje te bezoeken. Heerlijk een ochtend of middag lekker snuffelen, terug in de tijd gaan in de wol en stoffen winkel en het ontbrekende stuk lint, bolletje wol, knopen of garen vinden in de grote voorraad wol en stoffen.

Prijs bewust winkelen voor stoffen en wol kan natuurlijk ook in het Langbroekertje, er zijn altijd goedkope aanbiedingen te vinden. Is het lekker weer dan staat u heerlijk in de zon te zoeken naar stofjes die online niet te krijgen zijn. Of vindt u stoffen die niet online te krijgen zijn maar op smaak worden gekocht door Martha Blijenberg van het van het Langbroekertje uw winkel voor off, en online stoffen en hobby, uitverkochte wol soorten waar u net het laatste bolletje wol voor zoekt.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “‘t Langbroekertje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘t Langbroekertje