website
facebook
instagram

De Langkamp 16
3961 MS Wijk bij Duurstede
06 – 1958 1584
info@without-limits.nl

Without Limits

(10 klantbeoordelingen)

Without Limits is trots op zijn unieke concept in Wijk bij Duurstede.

Without Limits is dé meest persoonlijke sportschool of studio van Wijk bij Duurstede.

Wij werken met een goede mix aan uitdagende, leuke, gevarieerde én effectieve trainingen.

Wij organiseren met regelmaat toffe events.

Wij kennen iedereen bij naam en wij weten precies waarvoor én waarom jij komt trainen.

Wij hebben een breed en divers aanbod in trainingen.

Als je een plek zoekt om te sporten met persoonlijke aandacht, begeleiding een fijne sfeer én een plek waar jij het resultaat gaat creëren wat jij al langer voor ogen hebt dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Ervaar ons unieke concept met een
vrijblijvende Try out!

10 beoordelingen voor Without Limits

 1. claudia de ligt

  Sinds een paar weken sport ik samen met mijn man bij YouNomi. Na 2 jaar niet meer gesport te hebben (ik dacht dat ik het wel alleen kon) kwamen de kilo’s er weer aan en was ik ook minder fit. Mijn man wilde gaan sporten om lekkerder in zijn vel te zitten en om ook fitter te worden (met als uitdaging de bruiloft van onze dochter). Hij is flink afgevallen en is helemaal in to the sport. Ik zelf moet mijn draai nog zien te vinden, maar dat gaat zeker lukken met onze pt Jordy Balk die ons tot het uiterste drijft zodat je na de training een boost krijgt. Wat mijn valkuil is het behouden van mijn fitheid en de verloren kilo’s op langere termijn. En dat is juist waarvoor wij voor YouNomi hebben gekozen. Het resultaat voor langere termijn behouden. Het nieuwe jaar ga ik er weer voor 100% tegen aan en zie de toekomst fit tegemoet.

 2. Winnifred

  ” Ik denk dat ik wel alle diëeten heb gedaan die bestaan, weight watchers, Cambridge, pillen, diëtiste, koolhydraat arm. Met de een viel ik meer af dan met de ander, maar ik kwam daarna ook altijd weer aan. Ik ging dan helemaal uit mijn dak met al dat lekkers dat verboden was geweest. Wijn, worst, kaas, chocola. Ik had meteen geen grens meer.
  Toen de life style coach Joris bij YouNomi werd geïntroduceerd was ik sceptisch. Geen enkel dieet had immers gewerkt? En hij was nog zo jong! Zou ik als oudere vrouw iets van hem kunnen aannemen?
  Ik zei tegen Joris ‘ik ben je ultieme uitdaging’ en die uitdaging heeft hij aangenomen!
  Zonder verboden, maar met heel veel aandacht voor wat je nu eigenlijk in je mond stopt en wanneer, en vooral ook waarom, heeft hij me bewust gemaakt van eiwitten, vetten en koolhydraten.
  Het gaat bij mij niet over gewicht, maar over fitheid en lichaamsbewustzijn.

  Hij heeft geen boodschap aan smoesjes of zielige praatjes, maar leeft zich in, in de relatie die je met eten en drinken hebt. Ik houd van die aanpak. Smoesjes heb ik genoeg bedacht. Ik wil mezelf niet meer voor de mal houden. Alcohol is geen gewoonte meer, eiwitten in je voeding zijn belangrijk. Minimaal drie keer in de week sporten bij het zeer profesionele team van YouNomi is heel fijn. Ik moet zeggen: ik sta verbaasd over mezelf en Joris is geslaagd in deze uitdaging. Dat afvallen is mooi meegenomen!”

 3. Maarten

  ” Sporten bij Younomi.

  Ik sport momenteel 2 á 3 jaar bij Younomi.
  Switchen naar een andere sportschool zit er ook echt niet in.

  Waarom niet? Geen overvolle zalen zoals veel sportscholen die alleen maar meer en meer mensen tegelijk willen hebben. Persoonlijke aandacht door een leuk fris team die meer doen dan alleen je afmatten. Een rooster met mogelijkheden waar je u tegen zegt (boxen, Result gym, groepslessen, pilatus, b4 work enz. enz.) Hierdoor dus ook rust en regelmaat in de sport ruimte en hygiënisch. Er is ook een lifestyle en voedings coach aanwezig die je naast het sporten met voeding helpt, dit is ideaal.

  Ook is Younomi een stok achter de deur. Een persoonlijk berichtje waarom je je niet hebt ingeschreven of even niet bent geweest. Niet boos bedoeld maar motiverend. Dit helpt ook met door blijven sporten.

  Wil je leuk sporten met resultaat en zonder sleur raad ik aan een keer binnen te lopen en mee te sporten!”

 4. Cas

  ” Sport nu zon 2 maanden bij Younomi.
  En doe dit 3 x per week samenmet mijn vriendin.
  2x zelf trainen en 1x pt.
  Ik ga met veel enthousiasme naar de sportschool.
  Er hangt een goede sfeer en het is er niet te druk.
  Hierdoor kan je de oefeningen goed doen en word je uitstekend geholpen.
  Ook krijg ik goede bruikbare adviezen over voeding.
  Ook heb ik altijd veel plezier om met mijn PT op zaterdag te trainen, Jordi bedankt.
  Ga zo door!”

 5. Marc

  Sinds 1,5 jaar sport ik 3 dagen bij Younomi. Daarvoor veel gesport op andere scholen. Het grote verschil met de andere sportscholen is de fun en het enthousiastme dat ze oo mij uitstralen en dat aanstekelijk werkt. Daarbij ook het programma dat wordt aangepast op mijn wensen, met in hun achterhoofd het doel te behalen is voor mij de reden dat ik nog steeds na al die tijd met plezier om 06:00 uur mij bed uit kom om te sporten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *