website
facebook
instagram

De Langkamp 16
3961 MS Wijk bij Duurstede
06 – 1958 1584
info@without-limits.nl

Without Limits

(10 klantbeoordelingen)

Without Limits is trots op zijn unieke concept in Wijk bij Duurstede.

Without Limits is dé meest persoonlijke sportschool of studio van Wijk bij Duurstede.

Wij werken met een goede mix aan uitdagende, leuke, gevarieerde én effectieve trainingen.

Wij organiseren met regelmaat toffe events.

Wij kennen iedereen bij naam en wij weten precies waarvoor én waarom jij komt trainen.

Wij hebben een breed en divers aanbod in trainingen.

Als je een plek zoekt om te sporten met persoonlijke aandacht, begeleiding een fijne sfeer én een plek waar jij het resultaat gaat creëren wat jij al langer voor ogen hebt dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Ervaar ons unieke concept met een
vrijblijvende Try out!

10 beoordelingen voor Without Limits

 1. Anneke Troost

  ” Sinds dit jaar ben ik lekker aan het sporten bij YouNomi Lifestyle Coaching. Ik was altijd al actief bezig, maar vanwege de vele mogelijkheden die YouNomi bied qua groepslessen en tijden heb ik besloten eens een kijkje hier te nemen. Direct vanaf de eerste keer dat ik binnenstapte voelde het goed. Een fijne groep mensen, gezellige sfeer en een breed aanbod aan lessen.
  Iedere les is anders en er wordt goed naar ieder individu gekeken. Belangrijk aangezien je allemaal anders bent en op je eigen niveau werkt.
  Ook vind ik het belangrijk om uitgedaagd te worden, maar wel op een prettige ongedwongen wijze.
  Ook een pluspunt vind ik dat de lessen gegeven worden door verschillende mensen. Ieder doet het op zijn/haar manier en dat maakt de lessen uniek en afwisselend.
  Kortom, ik kan het iedereen aanraden! Daag jezelf uit en go for it!”

 2. Hans

  Vandaag was het dan eindelijk zover, samen met Claudia een abonnement genomen om weer lekker gezond en sportief bezig te zijn. Stiekem was ik al gaan hardlopen, maar al snel merk je dat een goede begeleiding ‘key’ is. Prima uitleg over de aanpak door Jordi, neemt alle tijd en stelt je op je gemak. Ik kijk uit naar de komende 8 weken, de 21e december is voor ons gezin een speciale dag en dan willen we extra goed voor de dag komen, maar natuurlijk is dat niet de enige reden. Weer lekker gezond en fit zijn, dat wil toch iedereen?

 3. Joyce van Schuppen

  ” YouNomi sport…..Tsja….wat moet ik erover zeggen. Eindelijk kan ik zeggen dat ik sporten leuk ga vinden. Als ik bij Nomi vandaan kom voel ik mij voldaan en vol energie. Lessen zijn leuk en zeer afwisselend.
  Mijn advies gewoon doen……”

 4. Lotte

  ” Trainen bij nomi betekent hard trainen maar ook gezelligheid er is ook tijd voor een praatje. Gaat het even niet lekker nomi staat er en helpt je verder.
  De trainingen zijn afwisselend en uitdagend.
  De trainingen zijn voor jou gemaakt en blijven vernieuwend. Kortom een top onderneming!!”

 5. Leon Haver

  Nomi geeft echt betekenis aan Personal training. Alles wordt op jou als deelnemer afgestemd en daarmee voel je je niet alleen echt centraal staan, het helpt ook om je trainingsdoelen te behalen. Daarnaast is ze enorm professioneel. Niet alleen met het sportvak zelf, maar ook alles wat er bij hoort (bv hoe motiveer je mensen) en voor de aansluitende disciplines zoals voeding zijn specialisten beschikbaar. Wat mij betreft dé Personal Trainer van Wijk (en omgeving)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *