website

Singel 1A
3961 CE Wijk bij Duurstede
0343 – 223 020
info@dewijksehof.nl

Woonzorgcentrum De Wijkse Hof

De Wijkse Hof
-veilig en vertrouwd-
Iedere oudere wil graag het liefst thuis blijven wonen, maar wat als dat niet meer gaat? Is de zorg te zwaar voor de thuiszorg? Wordt het de mantelzorger teveel? Of heeft u geen familie in de buurt die u kan helpen? Wij begrijpen dat het een moeilijke stap is om te verhuizen. Daarom helpen wij u in dit proces en proberen we zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw individuele wensen. Wij leveren deskundige zorg, liefdevolle aandacht in een huiselijke omgeving. Ons motto is niet voor niets: zorg met je hart!
Wij, Arie en Lea Boogaard, zijn sinds 2007 de eigenaars van Huize Marijke in Doorn. Dit kleinschalige verzorgingshuis bestaat al sinds 1964 en is destijds opgericht door de vader van Arie, dhr. M. Boogaard. In 2015 kwam daar Zorghuys De Wingerd in Doorn bij, deze locatie is vooral gericht op mensen met lichamelijke klachten. De Wijkse Hof hebben wij in 2016 gestart, in het pand van een voormalig zorghotel aan de Singel in Wijk bij Duurstede. Hier verblijven vooral mensen met dementie. Samen vormen onze locaties sinds vorig jaar Zorggroep Marijke.
De Wijkse Hof is een prachtig pand, -geschikt voor maximaal 14 bewoners- met grote gemeenschappelijke ruimtes, een therapeutisch bad en mooie, zelf in te richten kamers met eigen sanitair. Als u kortdurende zorg nodig heeft, kunnen wij de kamer desgewenst voor u inrichten. Wij zorgen ervoor dat u liefdevol wordt ontvangen, een zinvolle dagbesteding heeft, leuke activiteiten en veel gezelligheid!
Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging, neem contact op met Lea Boogaard

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woonzorgcentrum De Wijkse Hof” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Woonzorgcentrum De Wijkse Hof